About me

Aboutme1 (kopia)
Jenny Karlsson – Frilansfotograf/Freelance photographer

Jag skulle beskriva mig själv som en konstnärssjäl som älskar att skapa och som sedan barnsben alltid gjort något för att få ut kreativiteten. Jag är i grunden utbildad till inredare och har även certifikat som Feng shui konsult. Hösten 2014 bestämde jag mig för att göra något av en dröm och startade eget som frilansfotograf. Mitt hjärta klappar för inredningar med själ och känsla och därför är det så viktigt för mig att använda intuitionen när jag arbetar. Jag vill försöka få fram det allra bästa, oavsett om jag inreder eller fotograferar.
Idag arbetar jag främst som frilansfotograf och reportagemakare för tidningar i Sverige och utomlands men jag kan även ta mig på mig uppdrag från företag eller privatpersoner när jag har möjlighet.

I would describe myself as an artistic soul who since child loved doing creative things. I´m an interior designer and has also an education in Feng shui. I love taking pictures and now I run my company as a freelance photographer selling my pictures to interior magazines in Sweden and abroad.