Feng shui

För 14 år sedan kom jag i kontakt med den österländska läran Feng shui. En lära som man har använt i 1000-tals år för att skapa harmoni i sin omgivning och se till att man får ett så gynnsamt liv som möjligt. För mig öppnade den här läran en helt ny värld och jag fick en ny syn på omgivningen och hur vi påverkas av en dålig miljö men också kan göra något åt många miljöer som vi har omkring oss hela tiden. Jag såg mönster i varför olika saker skedde i mitt liv och den miljö jag befann mig i. I takt med att jag aktivt började se till att skapa mer harmoni omkring mig och medvetet använde Feng shui som verktyg för att både förstärka och förbättra förutsättningarna, såg jag även förändringarna i mitt liv. Nu, 14 år senare, förvånas jag inte längre av hur mycket påverkan miljön har på våra liv och jag vet vad som kan hända om vi bara låter allt vara. Där vi har belastningar i vår bostad kommer vi att få problem. Det har jag sett så många gånger.

Jag är utbildad Feng shui konsult och idag hjälper jag kunder med att titta på deras hem för att se problem och hitta lösningar för att skapa mer harmoni i livet. Mina tjänster kan du välja mellan här:

Feng shui Mini:
Jag hjälper dig att rita upp baguan på en planritning och punktar upp till tre problem som jag ser. Analysen gör du sedan själv och kan använda baguan för att jobba vidare i ditt hem. Detta är för dig som känner att du kan mycket själv och inte behöver fråga mig. Just nu 895 kr (Ord pris 995kr)

Feng shui Mellan: I den här tjänsten ritar jag baguan, analyserar hur ditt hem ser ut och skriver sedan ner analysen åt dig. När du har läst och tittat på det jag gjort, har du även möjlighet att bolla tankar med mig om det skulle vara så att du har frågor. Just nu 1595 kr (Ord pris 1875 kr)

Feng shui Stor: För den som vill ha mycket hjälp, tex inför en kommande stor renovering och vill få bästa tänkbara förutsättningar. Kontakta mig för offert.

Är du intresserad av någon av mina tjänster? Välkommen att kontakta mig!